Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Tim Berkhout, geboren in Spijkenisse en Dominique Berkhout, geboren in Pretoria. Wij zijn getrouwd en wonen in Spijkenisse.

Jong, gepassioneerd, vriendelijk, gemotiveerd en we hebben qua kennis een goede basis voor deze mooie uitdaging. Onze liefde voor mooie producten ontstond al op jonge leeftijd. We vonden elkaar op de (horeca)vakschool waar we allebei studeerde, Tim voor kok en Dominique voor sommelier.

Nu dat wij al weer een behoorlijke tijd de kaaswinkel in Spijkenisse hebben was het tijd voor nog een uitdaging. Sinds oktober 2021 is de nieuwe vestiging van ’t Kaasplateau geopend in Rhoon. Een schitterende zelf ontworpen winkel die anders is dan anders. Tim was al elke dag te vinden in ‘t Kaasplateau en sinds de 2e zaak geopend is is Dominique met veel plezier nu ook werkzaam op de vloer i.p.v. alleen achter de schermen.

Wij hebben er ongelooflijk véél zin in en hopen u snel te mogen verwelkomen in ‘t Kaasplateau Spijkenisse of t’ Kaasplateau Rhoon. Kom langs voor onze heerlijke kazen, noten of andere delicatessen, we delen graag onze passie in één van onze winkels.

Warme groet,

Team ‘t Kaasplateau

Tim en Dominique Berkhout

HiRes_0026727_FDF_220505

“Wij hebben een passie voor eten en wijn. Wij genieten van het dagelijkse leven en van de mooie momenten met familie, vrienden, kennissen en natuurlijk van elkaar. Daarbij zijn we gek van reizen en hebben onze trips altijd samengesteld op basis van nieuwe smaken ontdekken en cultuur/natuur beleven. Zo hebben we al verschillende werelddelen mogen zien en realiseren we hoe goed we het hebben in ons eigen kikkerlandje.”