Over ons

Over ons

Tim en Dominique Berkhout zijn vanaf 1 oktober de nieuwe eigenaren van 't Kaasplateau.
Wij verheugen ons hier enorm op en zien het als een mooie stap in ons leven.

Wie zijn wij ?
Tim 28 jaar geboren in Spijkenisse. Dominique 28 jaar geboren in Pretoria.
Getrouwd en wonende te Spijkenisse.

Jong, gepassioneerd, vriendelijk, gemotiveerd en we hebben qua kennis een goede basis voor deze mooie uitdaging. Onze liefde voor mooie producten ontstond al op jonge leeftijd. We vonden elkaar op de vakschool waar we allebei studeerde, Tim voor kok en Dominique voor sommelier.

“Wij hebben een passie voor eten en wijn. Wij genieten van het dagelijkse leven en van de mooie momenten met familie, vrienden, kennissen en natuurlijk van elkaar. Daarbij zijn we gek van reizen en hebben onze trips altijd samengesteld op basis van nieuwe smaken ontdekken en cultuur/natuur beleven. Zo hebben we al verschillende werelddelen mogen zien en realiseren we hoe goed we het hebben in ons eigen kikkerlandje. “

Tim: “Nu nadat ik 12 jaar werkzaam ben geweest in het topsegment van de Rotterdamse horeca ruil ik mijn werk in voor het ondernemerschap mijn liefde voor kaas. Tim is elke dag te vinden in ‘t Kaasplateau en Dominique blijft haar huidige passie volgen als maitre/sommelier. Natuurlijk is zij nauw betrokken en helpt daar waar nodig is.”

“Wij hebben er ongelooflijk véél zin in, en hopen u snel te mogen verwelkomen in ‘t Kaasplateau.”

Warme groet,
Tim en Dominique Berkhout

Wil je in contact met ons komen? Dat kan!

Stuur een e-mail naar info@kaas-plateau.nl
of bel ons op 0181-611506